Főoldal » Médiaajánlat »
Az InforMed Orvosi és Életmód Portál média ajánlata

Az InforMed portál az 1995-ben létrehozott első magyar egészségügyi website, a Pro Patiente (pro-patiente.hu ) utódjaként 2002 májusa óta látja el hírekkel mind a szakmabelieket, mind az egészségével, életmódjával foglalkozó nagyközönséget.

Portálunkat a Health On The Net Foundation akkreditálja, és folyamatosan ellenőrzi, hogy a portálon megjelenő minden orvosi és egészségügyre vonatkozó tanácsot csak orvosi és egészségtudományi végzettségű, szakképesítésű szakember ad. A HON irányelvei a http://www.hon.ch/HONcode/Hungarian/ címen olvashatók.

Napi egyedi látogatóink száma átlagosan 12 és 18 000 között alakul, míg az oldalletöltések elérik a napi 30-40 000-et.


Olvasóink főként a főváros, illetve a megyeszékhelyek és nagyvárosok magasabb iskolai végzettségű, 24 és 59 év közötti, elsősorban női lakosaiból (68%) kerülnek ki.

Népszerű oldalainkon az olvasó naponta több forrásból értesül hazai egészségpolitikai hírekről, új tudományos felfedezésekről világszerte, vagy teheti fel egyéni kérdését e-mailben szakorvosainknak az Orvos Válaszol rovatban.

Szakmai oldalainkon 25 szakmai folyóirat elektronikus változata is megtalálható. Regisztrált olvasóink kereshetnek adatbázisunkban, naprakész szakmapolitikai cikkeket, valamint szakmánként csoportosítva friss referátumokat olvashatnak. Az InforMed Klubba orvosok kérhetik felvételüket.

Az InforMed portál hetente két alkalommal hírlevelet küld, 44 000 regisztrált felhasználójának, köztük nagyrészt orvosoknak, gyógyszerészeknek és más egészségügyi szakembereknek. Módunkban áll továbbá, regisztrált felhasználóink érdeklődési körének megfelelő, egyedi, speciális hírlevelet küldeni.

Rugalmas szerkesztői rendszerünknek köszönhetően oldalainkon a hirdetések változatos formában jelenhetnek meg, így megrendelőink részére egyénre szabott hirdetési csomagokat állítunk össze.

Bármely kérdéssel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére!

InforMed 2002 Kft.

1021 Budapest, Budakeszi út 37/b.

Dr. Glanz János főszerkesztő
info@informed.hu

Ügynökségi hirdetési értékesítés:Infinety Group
Tel: 326-0065
E-mail: sales@infinety.hu
Web: infinety.hu
Blog: infinety.blogspot.com
+ További hírek
+ További egészségpolitika
Mediabox ids: [Szerkesztés]
Mediabox ids: [Szerkesztés]
Mediabox ids: [Szerkesztés]
Mediabox ids: [Szerkesztés]
Mediabox ids: [Szerkesztés]
Mediabox ids: [Szerkesztés]
Mediabox ids: [Szerkesztés]
Mediabox ids: [Szerkesztés]
^