Mi kell a nőnek?

Azt hiszi, már mindent tud a nőkről? Igen valószínű, hogy több dologban is alapvetően téved. Ennek oka az, hogy a legtöbb férfi saját magára van utalva ebben a kérdésben.

szex, nők, szexualitás | InforMed Hírek14   InforMed | Dobos, L.

A férfiak sokat tanulnak a pornófilmekből, viszont tudjuk, hogy ezek mennyire állnak közel a valósághoz. A tapasztalat segíthet, de sok nő nem szívesen mondja el, mire van szüksége.

Melyek tehát azok a leggyakoribb hibák, amelyeket egy férfi a hálószobában elkövethet?

1. Ön azt hiszi, tudja, mit akar a nő

A férfiak gyakran az alapján képzelik el, mit szeretne egy nő, hogy mit tettek a korábbi partnernőikkel. A nők azonban nem egyformák.

Soha nem szabad azt képzelni, hogy ami működött az egyikkel, az szükségképpen működni fog a másikkal is.

2. Önnek mindene megvan, amire a nőnek szüksége van

Vannak nők, akik 3000 fordulatszám alatt képtelenek az orgazmusra, azonban nincs az az emberi nyelv, sem ujj, amely ekkora vibrációt képes előidézni.

A férfiak általában azt hiszik, valami baj van, ha a nő vibrátort szeretne. Ha ez az egyedüli módja annak, hogy orgazmusa legyen, semmi probléma. A vibrátorra ne mint a helyettesére, hanem mint segítőjére gondoljon. Sok pár közösen alkalmazza ezt a segédeszközt.

3. A szex ugyanolyan érzés a férfiak és a nők számára

Ez távolról sem igaz. A férfiak el sem tudják képzelni, hogy például behatoláskor a nő mást érezhet, mint ők. Sok olyan nő van, akinek a hüvelye korántsem olyan érzékeny, mint külső nemi szervei, sőt egyenesen fájdalmas is lehet számára az aktus.

4. Sok férfi nincs tisztában a csikló szerepével

Azt, hogy hol van és mi az, tudni vélik, de még 30 évvel a szexuális forradalom után is sokan azt hiszik, hogy csak a hüvelyi orgazmus az igazi. A csikló izgatásakor a legjobb, ha egyszerűen megkérdezi a partnernőjét, hogyan szereti.

5. Ha a nő nedves, akkor felizgult

Tévhit, hogy ha a nő felizgult, akkor kész a behatolásra. Ez nem feltétlenül igaz. Nagy egyéni eltérések mutatkoznak a hüvely síkossága tekintetében, és befolyásolja a havi ciklus, a stressz és egyes gyógyszerek szedése is.

6. Hallgatni arany

De nem az ágyban! Ha a partnernője a kedvében akar járni, nem árt ha tudja, Önnek mi a jó. Mondja meg neki!

| szex, nők, szexualitás
2016-08-10 01:54:12


Gondok a partnerkapcsolatban

Partnerkapcsolati problémáink és az ezzel összefüggő rosszkedvünk, bizonytalanságaink, feszültségünk oka gyakran abban keresendő, hogy nem tudunk párunkkal őszintén ...


Hatályba lépett az azonos neműek házasságát legalizáló törvény Szlovéniában

Tíz hónappal elfogadása után hatályba lépett az azonos neműek házasságát legalizáló törvény Szlovéniában, amely azonban nem engedi meg, hogy a párok gyermeket foga...


Halogató férfiak

A férfi a háznál többnyire azt jelenti, hogy mi valamit rosszul csinálunk. Mert ő mindig jobban tudja - csak nem csinálja. Vajon miért halogatják hetekig egy villanykörte...


Jó dolog a házasság

A Pittsburgh-i Carnegie Mellon Egyetem kutatói bizonyították, hogy a házasságnak jó hatása van az egészségre. Eredményeiket a Psychoneuroendocrinology című folyóiratba...


A rossz házasság beteggé teszi a nőket

A feszült, problémákkal teli házasságban a nők gyakrabban szenvednek depressziótól és más pszichés problémáktól, de gyakoribbak náluk a testi panaszok is, például ...


+ További hírek
+ További egészségpolitika
hirdetés
^