Hirdetés

Hibák az ágyban

Igaz, hogy kettőn áll a vásár, az alábbiakban azonban most csak azokat a hibákat vesszük sorra, amelyeket a nők követnek el szexuális együttlét során.

szex, partnerkapcsolat |

InforMed Hírek7   InforMed | Dobos, L.

1. Ha nem kezdeményez a nő

Még a mai világban is gyakran aggódnak a nők, hogy ha ők kezdeményeznek, rámenősnek nézhetik őket, nem eléggé nőiesek. Ezzel szemben ez az egyik legnagyobb ballépés, amit a nők a hálószobában elkövethetnek. A legtöbb férfi úgy érzi, mindig ő kezdeményez, és ez a kapcsolat egyensúlyának felborulásához vezethet. A férfiakat ugyanúgy bántja, mint a nőket, ha azt hiszik, hogy partnerük nem eléggé kívánja őket. Néha bizony a nőknek kell megtenni az első lépést.

2. Ha aggódik a külseje miatt

Gyakran a nők azért nem jutnak el a csúcsra, mert aggasztja őket, hogy néznek ki aktus közben. A férfiak is azt szeretnék, ha partnerük elengedné magát, nem törődnek ilyenkor sem a fölösleges zsírpárnákkal, sem az elkenődött festékkel. A férfiak ilyenkor szelektív vakságban szenvednek, fontosabb számukra az erő, az energia és a termékenység, mint a külső megjelenés.

3. Ha attól tart, hogy a férfi nem veszi komolyan a szexet

El kell felejteni azt a régimódi feltevést, hogy a férfiaknak a szex csak egy aktus, nem fejez ki igazi érzelmeket. Ezzel szemben az igazság az, hogy a férfiak is csak egy szeretetteljes, meghitt kapcsolatban tudnak igazán kiteljesedni szexuális téren, ugyanolyan komolyan veszik a testi együttlétet, mint a nők. Ne tételezzük fel, hogy a férfiak kevésbé romantikusak.

4. Ha azt hiszi, hogy a férfinak mindig kedve van a szexhez

Valóban, a legtöbb kamasz fiúnak szinte bármikor kedve lenne, de a férfiakra ez nem igaz. A mindennapi rohanás, család, munka, kifizetetlen számlák csökkentik a férfiak libidóját is. Sok nő személyes sértésnek veszi, ha a férfi nem kívánja a szexet. A nők tudják, hogy a fáradtság vagy gondok miatt nekik nem mindig van kedvük a szexhez, de egy férfinél csak az irántuk való érdeklődés csökkenésének, netán a szeretet hiányának vélik. Ez nem igaz, néha a férfiaknak sincs kedvük a szexhez.

5. Ha nem mondja meg, neki mi lenne jó

Sokan kényelmetlenül érzik magukat, ha nyíltan kell beszélniük a szexről, még stabil partnerkapcsolatban is. A legjobb szerető sem képes kielégíteni, ha nem tudja, mire kell partnerének. Fontos, hogy a nő úgy hozza partnere tudomására, hogy közben ne döntse romba a férfi önbecsülését.

6. Ha felháborodik, amikor a férfi valami újat javasol az ágyban

Ha egy pár már egy ideje együtt van, természetes, hogy egy kis változatosságot kíván vinni a szexuális együttlétekbe. Ha a férfi valami újat szeretne kipróbálni, nem azt jelenti, hogy elégedetlen. Ezt sem szabad személyes sértésnek venni.

Nem kell a nőnek azonban semmibe belemennie, amihez nincs kedve. Ha valami ellen tiltakozik egy nő, nem szabad rákényszeríteni. Ha viszont esetleg csak szokatlan a kívánság, érdemes egy kis időt kérni és végiggondolni.

WebMD, kép: sxc.hu
szex, partnerkapcsolat

2009-11-26 12:38:31

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop