Hirdetés

Hogyan maradjunk karcsúak az ünnepek alatt?

Igen, a hírességek is esznek süteményt karácsonykor. Hogyan maradnak mégis formában?

karcsúság, egészséges táplálkozás |

InforMed Hírek16   InforMed | Dobos, L.

1. Irány az edzőterem

Az ünnepek előtt a legtöbb híresség fokozott intenzitással edz, hogy kalóriát adjon le, és az anyacseréje aktívabb maradjon a lazább napokon is. Sokan a jógát is felcserélik ilyenkor a megerőltetőbb edzésekre.

2. Parti előtt fogyasszunk valami egészségeset

Ha üres gyomorral, kiéhezve megyünk vendégségbe, fennáll a veszély, hogy teletömjük magunkat. Együnk egy keveset, de valami egészségeset, például mandulát parti előtt.

3. Tippek a büféasztal mellett

A sokféle étel látványa könnyen vezet túlevéshez. Mérjük fel, mi mindenből vehetünk, és csak abból együnk egy keveset, amit feltétlenül ki akarunk próbálni. Ne vesztegessük a kalóriákat érdektelen falatokra. Legyen a tányéron bőven egészséges ennivaló, brokkoli, répa vagy saláta is.

4. Karcsúsító öltözék

A hírességek nagy gondot fordítanak a ruhára. Fontos tudni, hogy a V-alakú kivágás nagymértékben karcsúsít. Mindenki soványabbnak néz ki, ha ruhája szabása a derékvonal felé vezeti a tekintetet.

5. A frizura is számít

Nem is gondolnánk rá, de még a frizurával is el lehet érni, hogy karcsúbbnak tűnjék valaki. Ha magasítjuk a hajat, az hosszítja az alakot, és soványabb benyomást kelt.

6. Az üde arcvonásokért

Arcizmaink és az áll feszesítése érdekében végezzünk mimikai gyakorlatokat, az ünnepek alatt ez is elősegíti a fittebb külső megjelenést.


karcsúság, egészséges táplálkozás

2019-12-10 11:34:30

Hirdetés

Legfrissebb

AZ ORVOS VÁLASZOL

Szakorvosaink válaszai olvasói kérdésekre

Mielőtt kérdez, keressen orvosaink korábbi válaszai között!

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop