Hirdetés
Tiroli saláta - Sószegény
A receptek a hozzávalókat 4 személyre tartalmazzák
Hozzávalók:
500 g karfiol
150 g hónapos retek
½ fej vöröshagyma
1 dl kefir
1 gerezd fokhagyma
fehérbors, snidling
A karfiolt rózsáira szedjük és kevés vízben puhára, főzzük. A retket vékonykarikára vágjuk és összekeverjük a kihűtött lecsepegtetett karfiollal. A kefirt a lereszelt hagymával, összezúzott fokhagymával, fehérborssal ízesítjük. Leöntjük vele a salátát és apróra vágott snidlinggel, díszítjük.
500 g karfiol
150 g hónapos retek
½ fej vöröshagyma
1 dl kefir
1 gerezd fokhagyma
fehérbors, snidling
A karfiolt rózsáira szedjük és kevés vízben puhára, főzzük. A retket vékonykarikára vágjuk és összekeverjük a kihűtött lecsepegtetett karfiollal. A kefirt a lereszelt hagymával, összezúzott fokhagymával, fehérborssal ízesítjük. Leöntjük vele a salátát és apróra vágott snidlinggel, díszítjük.
2019-11-28 15:49:42