Hirdetés

Nagy siker lett halála után egy amerikai férfi interneten közzétett önéletírása

Nagy siker lett egy múlt héten elhunyt férfi "önéletírása", aki halála előtt saját maga tette fel az internetre a nekrológját.

dohányzás, torokrák, nekrológ |

MTI Hírek 2012 ;9

Val Patterson, aki 59 évesen torokrákban hunyt el, önéletírásában tiszteleg élete asszonya előtt, és felidézi Utahban töltött ifjúkorát. Azt is bevallja, hogy mit nem kellett volna megtennie.

"Én vagyok az a pasas, aki 1971 júniusában kifosztotta a Motor Drive Inn motel széfjét. Elhallgathattam volna, de szeretnék megszabadulni ettől a tehertől" - írta a Salt Lake Tribune című lap által is megjelentetett nekrológjában.

"És NINCS doktorátusom. Az történt, hogy amikor egy nap bementem befizetni a diákhitelt, a lány, aki ott dolgozott, rossz kupacba tette az elismervényt, és két hét múlva a postás hozta a doktori oklevelemet".

"Még diplomám sincs" - írta Patterson, majd ironikusan folytatta: "azt sem tudtam, mit jelent a PhD (filozófia doktora)".

A férfi magát művészként, feltalálóként, üzletemberként, botcsinálta színészként, férjként, testvérként, fiúként, a macskák szerelmeseként és cinikusként írta le. "Sokat mulattam" - írta. Sajnálta viszont, hogy fiatalon nem tudott erőt venni magán, és nem szokott le a dohányzásról, pedig tudta, hogy káros.

Videóval illusztrált online önéletírását percenként akár tízezren is olvassák.
dohányzás, torokrák, nekrológ

2012-07-22 17:21:09

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop