Hirdetés

Látászavar, zsibbadás, beszédzavar - Mi bajom van?

24 éves lány vagyok. Nemrég nagyon megijedtem, mert fura dolog történt velem. Először csak olyan furcsa érzés kerülgetett, aztán hirtelen csak nem láttam, illetve úgy bizsergett a szemem. Néztem egy pontot, de azt nem láttam, viszont a körülötte lévőket igen, csak amit szerettem volna azt nem. Aztán egy 10 perc után ez abbamaradt, és aztán elkezdett zsibbadni mindkét kezem, és végül a szám is. Aztán pedig nem igazán tudtam összerendezni a szavakat. És nagyon le is sápadtam. Nagyon megijedtem.
Egyszer már előfordult velem, de nem foglalkoztam vele. Most egymás után 2 nap is ez van. Nagyon rossz érzés. Orvoshoz nem merek menni, mert nagyon félek, hogy valami halálos betegséget fog kideríteni. Nagyon félek!
Kérem, segítsen, vajon mi lehet ez? Gondoltam a vérnyomásomra mivel a családban szinte mindenkinek van baja a vérnyomásával. Mi lehet ez?

|

Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin   InforMed | Szendei, K.

Nem azért, mert egy halálos betegség gyanúja áll fenn, de nehogy elszalassza egy kezelhető betegség diagnosztizálását, mindenképpen kérnék családorvosától szemészeti és esetleg neurológiai szakrendelésre beutalót, és megnézetném a vércukrát is.

2007-04-06 18:34:59

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop