Gyomortáji nyomás, hányinger - Mit tegyek?

Kérdés:  20 éves lány vagyok, aki 2008. óta küszködik tünetekkel. Minden vizsgálaton voltam, de mind jó lett, semmi eltérést nem találtak. A tüneteim a következők: állandó gyomortáji nyomás, van, hogy erősebben érzem, van, hogy gyengébben. Hányinger, szédülés és néha fejfájás. Állandóan rossz a kedvem. Mindig attól félek, hogy mikor leszek rosszabbul. A tüneteim 2013. óta erősödtek. Már nagyon kivagyok lelkileg. Sokszor tör rám sírás, egyfajta hányás fóbiám is van, mert félek tőle, és ha már valakinek olyan baja van, jobban rosszul leszek.
Enni, inni alig bírok, testsúlyom is csökkent. Minden zavar, úgy érzem, hogy így nem lehet élni, mindenben hátráltatnak ezek a tünetek. Állandóan ezeken kattogok, semmit nem tudok elvégezni normálisan, folyamatosan érzem ezeket a tüneteket. Van, hogy egész nap nem iszok, nem eszek, mert nem tudok. Borzasztó ezeket megélni.
Kérem, segítsen, mit tehetnék?
Válaszát köszönöm!

gyomortáji nyomás, hányinger | Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2016 ;21(novemberi)   InforMed | Szendei, K.
Válasz:  A depresszió ugyanolyan betegség, mint bármely más megbetegedés. Mivel minden szervi betegséget kizártak (savtúltengés, fekélybetegség, epe- és májbetegség, pajzsmirigy túlműködés, stb.), nagy valószínűséggel erről van szó. Negatív leleteivel keresse fel a területileg illetékes pszichiátriai szakrendelést.

Kapcsolódó cikkek a Gyomor- és bélbetegségek rovatban olvashatók.

2016-11-27 19:05:32
| gyomortáji nyomás, hányinger
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop