Terhesség?

Kérdés:  3 honapja abbahagytam a Lindinette fogamzasgatlot. Utolso menzeszem majus 31-tol junius 5-ig tartott, bar eleg gyenge verzes volt, meg barnazas is.
Kezdtem gyanakodni, hogy esetleg terhes lehetek, mert ilyen keves meg soha nem volt, vedekezni sem vedekeztunk csak megszakitassal, de terhessegi teszt negativ volt.
Junius 11-en es 12-en egyutt voltunk a parommal, Pharmatex kuppal vedekeztunk, belem elvezett - tobbszor is - azota kicsit furcsan erzem magam, gyakran jarok pisilni, haspufadok, hanyingerem van.
Lehetseges terhesseg?

fogamzásgátló, fogamzásgátlás | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2014 ;19(júniusi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  Csacskaságot csinált! A tabletták veszélytelenül szedhetők akár 15 évig folyamatosan. Ha nem akart babát, hiba volt a tabletta abbahagyása.
Számtalan nő szed tablettát "feleslegesen" bő vérzés, PCOS, endometriózis, ciklusbeállítás, görcsök megelőzése stb. miatt. A tabletta sok esetben jobb a rosszul működő petefészeknél, és az által biztosított egyenletes hormonszint nagyon sok női panaszt megold.
Ha a kimaradás eléri a 14 napot, menjen el vizsgálatra, kérje a vérzés meghozatalát, és ha megjön, folytassa a szedést.
Csak akkor hagyja abba, ha babát szeretne és akkor véglegesen rendezik a hormonzavarát.
Olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2014-07-10 21:13:54
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop