Klimax63

Kérdés:  52 éves korom óta klimaxos vagyok, voltak elviselhető éveim, de most két éve ismételten hőhullámok, rendetlen szívverés gyötör. Két éve rosszabbul vagyok, mint eddig bármikor.
Most 63 éves vagyok. Kardiológiai kivizsgálásnál mindent rendben találtak. Ma kezdtem szedni Remifemin pluszt, bízom benne, hogy valamennyit enyhít a tüneteimen.
Azt veszem észre, hogy enyhébb fizikai igénybevételnél is (hosszabban ülök, majd munkához látok), valamint kissé idegesítő szituációban is hőhullám kap el, szívdobogással. Meg persze minden különösebb ok nélkül.
Ezek szerint van összefüggés a mozgás, idegállapot, fizikai munka és a hőhullám jelentkezése között?
Tisztelettel!

menopauza, változókor, hormonhiány, hormonpótlás, klimax | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2014 ;19(szeptemberi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  A női hormonhiány tüneteit érzi.
Emiatt ma már nem kell szenvedni, a hormonpótlással az egész élete megváltozik, olyan lesz, mint régen volt. DE: a Remifemin helyett igazi hormonpótló gyógyszert kellene szednie!
Mielőbb menjen ezzel foglalkozó orvoshoz.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a menopauzáról írottakat. Olvassa el cikkeimet is!
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Menopauza rovatban olvashatók.

2014-09-14 19:37:44
| menopauza, változókor, hormonhiány, hormonpótlás, klimax
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop