Alhasi fájdalom

Kérdés:  Néhány hónapja vissza-visszatérően jobb alhasi fájdalmaim vannak. Főleg a petefészkem bizonyos pontján, illetve a köldököm körül, szintén jobb oldalon.
3 hónapja felkerestem a háziorvost a hasi szúrással kapcsolatban, aki sebészhez küldött vakbél-gyanúval. A laboreredményeim jók lettek, a sebész annyit mondott, hogy nem igényel műtéti beavatkozást. Fájdalmam 1-2 nap múlva el is múlt, majd rendszeresen visszatért.
A menstruációval viszont mindig eltűnt, mintha ciklikusan jelentkezett volna, ezért nőgyógyászhoz fordultam, aki mindent rendben talált, szerinte nem nőgyógyászati probléma. A nőgyógyászati vizsgálat után ismét jobb petefészkemben érzek fájdalmat egy ponton, illetve elég kellemetlenül a derekamban - jobb oldalon.
Segítséget szeretnék kérni, mi állhat ennek hátterében? Minek a lehetséges tünetei ezek? Kihez forduljak, merre induljak?
Segítségét előre is köszönöm!

hasi fájdalom | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2014 ;19(októberi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  Ha a nőgyógyász egyértelműen nem talált magyarázatot, akkor ott bélprobléma (de nem vakbélgyulladás) lehet a magyarázat. Javaslom, keressen fel gasztroeneterológust mielőbb. Széklete rendben van? Mindent tud enni?
Jobbulást:
Petróczi dr.

Kapcsolódó cikk: Hasi fájdalom rovatban olvashatók.

2014-10-19 06:36:52
| hasi fájdalom
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop