Pirosodás, hámlás és ráncosodás

Kérdés:  27 éves vagyok, 3-4 napja egyik napról a másikra piros foltok jelentek meg a makkomon és a tövében, ami eléggé viszket, és mintha hámlana is. Amikor teljesen elernyedt állapotban van, akkor pedig kiszáradt és ráncos, repedezett. Valószínűleg koszos kézzel foghattam meg, mert szexuális viszonyom nem volt az elmúlt 1-2 hétben.
Másik problémám, hogy a makkom már elég régóta érzéketlen és repedések vannak rajta, néha száraz érzetű. Szex közben ez sokszor problémát okoz, mivel valószínűleg az érzéketlenség miatt lehet az, hogy egy jó pár perc után lelankad és kell egy kis idő, míg ismét feláll, de utána ismét lelankad.
Elkezdtem Kamagra zselét használni, hogy ne jelentkezzen ez a probléma szex közben, viszont egy idő után már kezd hatástalanná válni a Kamagra is. Az utolsó barátnőm megértő volt, hogy érzéketlen a makkom és ezért használom a zselét szex közben, de úgy gondolom, hogy ez mégsem normális állapot.
Kérem, segítsen! Mit javasolna?
Előre is köszönöm válaszát!

makkon hámlás, pénisz viszketése | Az Orvos válaszol - Dr. Koncz Pál 2014 ;19(júliusi)   InforMed | Koncz, P.
Válasz:  Leírása szerint lehet gombás fertőzés. Vércukorszintjét ellenőrizni kell. Kamillás fürdőket és utána Betadine kenőcsöt próbáljon, addig tűzszünet.

Kapcsolódó cikkek A férfi nemi szervek betegségei rovatban olvashatók.

2014-07-10 21:21:59
| makkon hámlás, pénisz viszketése
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop