Mitől fájhat a péniszem önkielégítéskor?

Kérdés:  19 éves srác vagyok, már az előző levelemben említettem a problémám, hogy kb. hat hónappal ezelőtt éreztem egy duzzanatot, kidudorodást a péniszemen a makkom alatt, ami csak merevedéskor észlelhető, peyronie betegségre gyanakodtam, mivel kissé görbül a péniszem a dudor irányába.
Éppen ezért elmentem a helyi klinika urológiai szakrendelésére és ott az orvos megvizsgált és azt mondta, hogy a szokásosnál kissé tömöttebb a tapintása a péniszemnek.
Diagnózis: "Kezdődő induratio," Azt mondta, hogy menjek el egy andrológushoz, viszont csak 17-re kaptam időpontot! Majd 17-én voltam kivizsgáláson és a szakorvos kérésére vittem magammal digitális képeket a hímvesszőmről, viszont a szakorvos tapintás alapján semmiféle eltérést nem talált a hímvesszőmön, és az ultrahangos vizsgálat sem mutatott ki semmi eltérést.
Azt mondta, hogy mind a heréimben, mind a péniszemben ép a keringés, hegesedésre utaló elváltozás nincs, minden rendben van és teljesen egészséges fiatalember vagyok!
De akkor az előző vizsgálaton miért mondta azt a másik urológus tapintás után, hogy valószínűleg kezdődő induratiom van? Ön szerint hogyha peyronie betegségem lenne, akkor azt a vizsgálat kimutatta volna?
Mi okozhatja azt, hogy önkielégítés közben a dudor felőli oldalon enyhe fájdalmat érzek? Valamint nem tudom, hogy az normális-e, hogy önkielégítés alkalmával felnőtt film nézése közben, mindaddig amíg nem kezdem el ingerelni a péniszem, addig nem kezd el merevedni, vagy ha igen, akkor is csak nagyon kismértékben, máskor pedig van, amikor olyan izgalmi állapotba jövök, hogy szinte magától megmerevedik.
Ha pedig megmerevedik és egy időre abbahagyom az önkielégítést, vagy magömlés közeli állapotban abbahagyom az ingerlést, hogy késleltessem azt, akkor szinte azonnal el is kezd lankadni. És aztán meg már szinte nem is akar felállni, akármit csinálok vele!
Régebben ez nem volt így, elég volt elkezdeni nézni a filmet és már állt is, most meg csupán a filmtől szinte semmi.
Nemrégen találkoztam egy lánnyal és nála elég volt az, hogy csókolóztunk, meg simogattuk egymást és máris elkezdett merevedni, sőt félmerev állapotban voltam anélkül, hogy hozzáért volna.
Nem tudom, mi van velem, vagy ez normális? Nem hinném, hogy bármiféle szervi problémám van, mivel az andrológián az ultrahanggal megvizsgálták a keringést is és az andrológus azt mondta, hogy a keringés ép a hímvesszőben és hogy minden rendben!
Ön szerin, mitől lehetséges az, hogy önkielégítés közben a dudor felőli oldalon enyhe fájdalmat érzek? Ennek lehetséges, hogy köze van ahhoz, hogy vagy hat hónapja önkielégítés közben megütöttem a péniszem? Lehet, hogy hosszabb időre szüneteltetnem kellene az önkielégítést és elmúlik?
Válaszát előre is köszönöm!

péniszfájdalom, fájdalom önkielégítéskor | Az Orvos válaszol - Dr. Koncz Pál 2014 ;19(júliusi)   InforMed | Koncz, P.
Válasz:  A dudor mentén fellépő fájdalom fakadhat a "megütéstől" merev állapotban, ilyesmit kerülni kell. A különböző ingerekre fellépő merevedés változó lehet, többek közt az ingerek gyakoriságától függve. Hagyja el az önkielégítést.

Kapcsolódó cikkek A férfi nemi szervek betegségei rovatban olvashatók.

2014-07-10 21:21:59
| péniszfájdalom, fájdalom önkielégítéskor
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop