Csuklógipsz

Kérdés:  Miutan levettek a gipszet a kezemrol, utana az normalis, hogy nagyon faj es eleg deformaltan nez ki? Nem ugy, mint regen, hanem eleg gorbe.
Vajdasagban elek, 28 eves vagyok. 5 hete eltort a csuklom ket helyen keresztbe es hosszaba, osszecsusztak egy kisse a csontok, azt helyretettek (nem tudom a csontok nevet), akkor megrontgeneztek, kaptam Longettat, majd egy hetre ra teljes gipszet. De hozzateszem, h a begipszelt csuklom elege gorben lett rogzitve, ugymond, mint amikor lefele hajlitom a kezem. Vegig fajt!
Ma levettek a gipszemet, de az orvos nem is rontgenezte meg, csak megtapogatta es azt mondta, hogy jo. De nekem most nagyon faj, jobban, mint amikor a gipsz rajta volt, nem birom mozgatni a csuklomat csak az ujjaimat, meg van dagadva es ugy erzem, mintha nem jol allna a csontom. Valami rést érzek a csontnal ahogy huzom az ujjamat rajta, de a masik kezem abszolut normalis nem mint a jobb kezem.
Most raktunk ra gumifaslit, meg meleg vizben probalom mozgatni, de nem megy, meg faj nagyon-nagyon, ha megis megmozdul egy picit.
Szeretnem, ha tudna valaszolni arra, hogy ez normalis amit tapasztalok? Mikor fog mozogni a csuklom?
Nagyon köszönöm a valaszat!

csuklótörés, csuklófájdalom | Az Orvos válaszol - Dr. Glanz János főorvos 2014 ;19(júliusi)   InforMed | Glanz, J.
Válasz:  Furcsa, hogy még egy röntgen sem készült. Más orvos nincs elérhető közelségben?

Kapcsolódó cikkek a Kézsérülések, csuklótáji sérülések, elváltozások rovatban olvashatók.

2014-07-29 20:39:53
| csuklótörés, csuklófájdalom
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop