Indokolt az öngyilkosság? - Meddig még? (4.)

Kérdés:  Válaszát ismételten köszönöm! De amit leírt, azon már olyan módon túl vagyok, hogy végigcsináltam mindent. Nem küldök olyan jeleket a nőknek, melyből arra következtetnének, hogy velem ne.
Szerintem sokkal odaadóbban udvaroltam, mint az átlag stb. Az, hogy ha elmúlik a depresszióm, megváltozik a szemléletem, nem változik meg, mióta élek nem változik semmi, akkor sem változik, ha nem vagyok depressziós.
Ezeken a paneleken, hogy pl. nézze másképp a világot, tegyen boldogságáért, már ne haragudjon, de rég túl vagyok. Ezek a dolgok, ezen módszerek a valóságban nem működnek, lehet, hogy a betegszobában, a terápia alatt Ön úgy érzékeli, hogy ezek működnek, de ahogy a beteg kilép a valóságba, ezeket a módszereket maga az élet mondja fel, és teszi érvénytelenné.
Ön nem nézz szembe azzal amiben élünk, áltatja magát, erőlteti a boldogságot, ha mindenkim meghalt és egy atombomba lerombolta a világot, Ön akkor is mosolyog és jól érzi magát, higgye el, idegileg én is képes lennék rá, de arra, hogy elhiggyem, hogy valóban jó kedvem van ott, ahol nincs rá okom, azt már kevésbé.
Én nem hibáztatom Önt, hisz szakmája ezen paneleket használja, végső esetben, ha az illető csak rosszul van, jönnek a gyógyszerek, ezek mulasztják a fájdalmat és el tudom magammal hitetni, hogy én jól vagyok, akkor is ha, semmi sem jó körülöttem és semmi sem működik, az Ön szakmáját erre találták ki.

| öngyilkosság
| Bezzegh, É.; Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2017 ;22(januári)   InforMed

Válasz:  Mint azt a kiindulásnál olvashatta, a rovat orvosi válaszai a személyes orvos-beteg találkozást, vizsgálatot, kezelést nem helyettesíthetik, esetlegesen iránymutatást jelenthetnek az érdeklődő vagy páciens számára. Az Ön helyzete és állapota tekintetében , ami miatt felkereste ezt a fórumot természetesen lehet eltérő véleményünk, abban egyetértek magával, hogy-"panel" kérdései és "panel" válaszaim nem segíthetnek azt-elég pontosan meghatározni. Ha igényli, akkor eddigi terapeutái közül keressen meg valakit, aki szimpatikus a további egyeztetés, terápia céljából.
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Elmebetegségek rovatban olvashatók.

2017-01-04 06:53:50
| öngyilkosság
+ További hírek
hirdetés
^