Gondolkodás

Kérdés:  Lassan 2 hónapja pánikrohamom volt, ami az utóbbi időben nem jelentkezett, viszont szorongásom van és kettős gondolkodásom, amitől félek. Nagyon rossz dolgok jönnek az eszembe, amitől szorongásom lesz és rossz kedvem, magától jönnek ezek a szörnyű gondolatok (pl. vegyek véget az életemnek és hasonlók), pánikrohamom közbe ez volt az eszembe, hogy öngyilkos leszek és, amióta gondoltam rá, előjön magától ez a gondolat és félek tőle, már depressziós lettem ettől.
Mit tehetnék, hogy ne legyen kettős gondolkodásom? Félek, hogy kárt teszek magamban!
Köszönöm szépen, hogy leírhattam!
További szép napot!

szorongás, öngyilkossági gondolatok, pánikroham, pszichiátriai vizsgálat | Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2015 ;20(szeptemberi)   InforMed | Bezzegh, É.
Válasz:  Leírása alapján nem kettős gondolkodásra (gyanítom, hogy sem én, sem Ön nem értjük, mit ért ez alatt) tippelnék, hanem olyan szorongásos és hangulati zavarra, esetleg kényszergondolatokra, amikre-nem elég egy jó tanácsot kérni, hanem személyesen is pszichiáterhez kell fordulni, különösen ha ez már 2 hónapja tart. Sajnos ez magától nem múlik el, kezelésre lehet szükség. Minél előbb keressen fel-pszichiátert és mesélje el részletesen mi az ami aggasztja. Megfelelő segítséget fog kapni.
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Szorongásos betegségek (pánik, fóbia, kényszerbetegségek, stressz) rovatban olvashatók.

2015-09-22 01:03:21
| szorongás, öngyilkossági gondolatok, pánikroham, pszichiátriai vizsgálat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop